Find Eduroam.

English

Map of Eduroam hotspots.
This webpage will show you a map of all known eduroam hotspots.

For in the Netherlands: Click here
For International: Android app or iOS app
 
 

Dutch

Kaart met Eduroam hotspots.
Deze website zal een kaart tonen met alle bekende eduroam hotspots.

Alleen in Nederland: Klik hier
Internationaal: Android app of iOS app
 
 

Dutch

Eduroam hotspots vinden met de Layar-App.

 
Bezitters van een iPhone of een Android-gebaseerde telefoon kunnen met behulp van Layar snel zien waar in de omgeving eduroam-hotspots zijn.

1. Installeer de Layar app
Heb je al Layar op je telefoon geinstalleerd, dan kun je deze stap overslaan. Open de App Store of Android Market op je telefoon en gebruik de zoekfunctie om te zoeken op 'Layar'. Installeer de app op de gebruikelijke wijze.

2. Open de eduroam layar
Het icoontje van Layar verschijnt na installatie tussen die van de andere apps. Open de Layar app en gebruik de tabbladen bovenaan het scherm om de Search te openen. Zoek nu op 'eduroam'; de layar 'eduroam Hotstpots' zal op het scherm verschijnen. Door deze te selecteren opent de eduroam layar en zal de telefoon op zoek gaan naar hotspots in de buurt. Linksboven in beeld is de status van de zoekoperatie te volgen.

3. Vind hotspots!
Na een korte zoekperiode zullen eventueel aanwezige hotspots in de omgeving op het scherm verschijnen. Verschijnen er geen resultaten dan kan het helpen om de zoekstraal aan te passen door op het radarschermpje rechtsboven te tappen en met de schuifbalk de straal aan te passen. Verschijnen er teveel resultaten dan kan op dezelfde manier de zoekstraal verkleind worden.

Comments